Systeembeheer

Systeembeheer begint met de opzet en inrichting van uw computernetwerk – en de eerste stap in de samenwerking met Compenz is dan ook een gedegen inventarisatie van uw netwerk. Zo kunnen wij er vervolgens voor zorgen dat de beheersoplossing die wij u voorstellen, de meest efficiënte en economische is.

Voor het feitelijke beheer van uw systeem hebben we verschillende opties – van een continue bewaking tot en met periodiek onderhoud van computers en software. Wanneer uw netwerk dag en nacht continu in de lucht moet zijn, dan zorgen wij voor een volcontinue bewaking op afstand door middel van geavanceerde bewakingshardware- en -software. Zodra onze bewakingssoftware signaleert dat uw netwerk overbelast dreigt te raken, treffen onze netwerkbeheerders maatregelen – een perfecte oplossing voor netwerken die continu operationeel moeten zijn.

Een van onze systeembeheerders kan daarnaast op gezette tijden langskomen voor het beheer van uw systeem – iets wat we doorgaans aanvullen met periodieke controles op afstand door in te bellen op uw systeem. En in alle gevallen spreekt het vanzelf dat we u voortdurend op de hoogte houden van onze bevindingen en dat we u regelmatig adviseren over maatregelen en oplossingen om uw computernetwerk in topconditie te houden.