Remote Systeembeheer

Remote systeembeheer betekent dat wij in overleg met u op gezette tijden vanuit ons eigen beheer- en diagnosesysteem een check-up van uw netwerk uitvoeren. Dat doen we door vanuit ons eigen beheerscentrum contact te leggen met uw netwerk, en daarvan de statusgegevens en instellingen te controleren.

Remote systeembeheer is een ideale oplossing voor kantoren en ondernemingen, die zich willen concentreren op hun administratieve en productietaken en geen tijd hebben om zich te verdiepen in de techniek en de software van servers, terminals en al die andere zaken die nodig zijn om een computersysteem draaiend te houden. Het is perfect geschikt voor wie niet voor verrassingen wil komen te staan tijdens het gebruik van zijn computers.

Uw medewerkers doen datgene waar zij goed in zijn – en Compenz zorgt er ongemerkt en op de achtergrond voor dat alles keurig in en door uw computersysteem wordt verwerkt en opgeslagen. Zijn er vragen of urgente wijzigingen, – zoals het toewijzen van bevoegdheden of het aanpassen van wachtwoorden, dan wordt dat natuurlijk meteen verwerkt.