Over Compenz

Compenz BV verzorgt het systeembeheer voor MKB-bedrijven in de regio Vechtdal en Salland. Een persoonlijke, oplossingsgerichte benadering staat voor ons centraal. Actuele kennis van de technische mogelijkheden is daarbij een belangrijk instrument. We combineren een no-nonsense mentaliteit met een flinke dosis enthousiasme.

Vanuit onze winkel in Dalfsen verkopen wij computersystemen, randapparatuur en software aan particulieren. Onze eigen technische dienst verzorgt voor onze klanten desgewenst de installatie en onderhoud van uw apparatuur.

Voor ondernemers in de regio zijn wij partner voor uw gehele systeem en netwerkbeheer. Veel bedrijven staan er niet bij stil, maar de noodzaak van proactief systeembeheer is groter dan u denkt. Bij deze vorm van beheer gaan we een samenwerking met u aan om uw ICT omgeving zo optimaal mogelijk te houden en te verbeteren wanneer nodig. Onze systeembeheerders komen periodiek bij u op locatie en kijken samen met u naar mogelijke verbeteringen en het nodige onderhoud van de omgeving.